ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan, sığınmacılara yönelik ırkçı ifadeler: Bu canlı türü ile dolduruldu memleket

Geçtiğimiz gün sosyal medyada dolaşıma sokulan ve eski CHP Konya Milletvekili ve halen ADD Genel Başkanlığını yapan Hüsnü Bozkurt'un “Bu canlı türü ile dolduruldu memleket” notuyla paylaşarak sığınmacıları hedef aldığı videonun aslında geçen yıl Malezya'da çekildiği ortaya çıktı. Sığınmacılara yönelik ırkçı ifadeler kullanan Bozkurt, gerçeğin ortaya çıkmasının ardından paylaşımını da kaldırmadı.

Muhalefetin, sığınmacılar ve göçmenler üzerinden algı operasyonu devam ediyor. Geçtiğimiz gün sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videonun ülkemizde çekildiği öne sürülmüş ve ırkçı paylaşımlar peş peşe gelmişti.

ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan, sığınmacılara yönelik ırkçı ifadeler: Bu canlı türü ile dolduruldu memleket

''BU CANLI TÜRÜ İLE DOLDURULDU MEMLEKET''

Atatürkçü Düşünce Derndeği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'ta, sosyal medya hesabından bu videoyu paylaştı. Söz konusu videoda bir grup erkeğin denize atladığı anlar yer aldı.

 Hüsnü Bozkurt paylaşımına, "Bu canlı türü ile dolduruldu memleket… Camış desen zooloji küser, insan desen yaradan…" notunu düştü. 

İŞTE O VİDEONUN PAYLAŞIMI:

SIĞINMACILAR ORGANİZE BİR ŞEKİLDE HEDEF GÖSTERİLİYOR

Ancak her fırsatta sığınmacıları hedef alan ırkçı kesimin dolaşıma soktuğu videonun Türkiye'de çekilmediği ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerin 3 Temmuz 2021’de bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldığı ve Malezya’da çekildiği belirlendi. 

ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan, sığınmacılara yönelik ırkçı ifadeler: Bu canlı türü ile dolduruldu memleket - Resim : 2

 

 
ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt'tan, sığınmacılara yönelik ırkçı ifadeler: Bu canlı türü ile dolduruldu memleket ile ilgili etiketler add atatürkçü düşünce derneği hüsnü bozkurt ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.