Aday olamayınca "Aleviler ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tasfiye ediliyor" diyerek istifa eden Battal İlgezdi'ye CHP medyasından tepki yağıyor.

Aday olamayınca 'Aleviler ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tasfiye ediliyor' diyerek istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye CHP medyasından tepki yağıyor.

CHP'den istifa ettiğini açıklayan İstanbul Ataşehir İlçe Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Partide çok açık şekilde Kürt ve Alevi tasfiyesi yapılıyor. Ne hikmetse bir Karadeniz lobisi İstanbul'da her tarafta belediye başkanı oluyor" ifadelerini kullandı.

Adaylık sinyali de veren İlgezdi, "Seçim sonuçlarını beraber yaşayacağız. Battal İlgezdi olarak sahadayım. Bu işlerin nasıl olacağını herkes görecek" şeklinde konuştu.

CHP'den istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, daha sonra belediye binasında basın toplantısı düzenledi.

15 yıldır CHP'den Ataşehir Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan İlgezdi, belediye başkan adayı olmadığı için istifa etmediğini belirtti.

CHP MEDYASINDAN İZGEZDİ'YE TEPKİ

CHP medyasından Battal İzgezdi'nin açıklamalarına büyük tepki geliyor. 

Gazeteci Şaban Sevinç, Battal İlgezdi'ye sosyal medyadan tepki göstererek, "Ayıptır ayıp, utanmalısın! 1.4 milyon üyesi olan CHP’de 2009 2014 2019'da 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyorsun. Karısı 2015 Milletvekili, 2018 Milletvekili, 2023 Milletvekili, 2015 Parti Meclisi üyesi, 2015-2023 MYK ve GB Yardımcısı. 4. Kez BB adayı yapılmayınca Kılıçdaroğlu’cular tasfiye ediliyor diyor. İnsan utanır! CHP sizin evin partisi mi?" ifadelerini kullandı.

"BİR KİŞİYE YAKINLIK YA DA UZAKLIK ASLA KRİTER OLAMAZ"

Battal İlgezdi'nin istifa tweetine yanıt veren CHP Sözcüsü Deniz Yücel ise, "Bir kişiye yakınlık ya da uzaklık asla kriter olamaz. Hele hele Kılıçdaroğlu gibi CHP'nin uzun süre genel başkanlığını yapmış bir kişiye yakınlık ve uzaklığın kriter olması asla ve asla söz konusu değildir" ifadelerine yer verdi.

 

Aday olamayınca "Aleviler ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tasfiye ediliyor" diyerek istifa eden Battal İlgezdi'ye CHP medyasından tepki yağıyor. ile ilgili etiketler Şaban Sevinç
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.