Adanaspor'u gelecek sezona Mustafa Kaplan hazırlayacak! 1 yıllık sözleşme imzaladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Sait Karafırtınalar'dan boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Kaplan'ı getirdi. Turuncu-beyazlı takımdan yapılan açıklamada, kulüp başkanı Bayram Akgül'ün görüşmesinin ardından teknik direktör Kaplan ile 1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın ayrıldığı Adanaspor'da kulüp başkanı Bayram Akgül, bir araya geldiği Mustafa Kaplan ile anlaştı. Başkan Akgül, Kaplan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Turuncu beyazlı takımı gelecek sezona Mustafa Kaplan hazırlayacak. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, 25 Mayıs'ta yaptığı açıklamada, Adanaspor'daki sözleşme süresinin dolduğunu ve takımdaki görevini bıraktığını duyurmuştu.

Adanaspor'u gelecek sezona Mustafa Kaplan hazırlayacak! 1 yıllık sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Adanaspor Mustafa Kaplan Sait Karafırtınalar Bayram Akgül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.