Adanaspor-Demirspor derbisinde 4 gol var, kazanan yok

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan son maç olarak tarihe geçen derbide kazanan çıkmadı. 0-1 geriden gelip 2-1 öne geçen ve 90+4'e önde giren Adanaspor, Demirspor'un devre arası transfer ettiği Brezilyalı golcü Rangel'in son saniye golüyle 1 puana razı oldu.

TFF 1. Lig'in 21. haftasında oynanan Adana derbisinde 4 gol var, kazanan yok... Süper Lig mücadelesi veren ve son 4 maçın 3'ünü kazanarak Adanaspor karşısına moralli çıkan Adana Demirspor, beraberliği 90+4'te kurtardı: 2-2.

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetimindeki Lacivert-Mavililer henüz 4. dakikada Hasan Kılıç'ın penaltıdan attığı golle 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Turuncu-Beyazlı ekip 55'te Ergin Keleş'le beraberliği yakaladı. 75'te Ömer Çiçek'in attığı gol Adanaspor'u 2-1 öne geçirdi. Adanaspor tam derbiyi kazandım derken Brezilyalı forvet Rangel sahneye çıktı ve Demirspor'u yenilmekten kurtardı. Devre arasında transfer edilen sambacı, yeni takımıyla uzun yıllar unutulmayacak bir ilk gole imza attı. 

Adanaspor-Demirspor derbisinde 4 gol var, kazanan yok

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan son maç olarak tarihe geçen derbide kazanan çıkmadı. Adanaspor puanını 25'e, Adana Demirspor ise 38'e yükseltti. Adana'ya yeni ve modern bir stadın kazandırılmasının ardından tarihi stat yıkılacak.

Adanaspor-Demirspor derbisinde 4 gol var, kazanan yok - Resim : 2

Adanaspor-Demirspor derbisinde 4 gol var, kazanan yok ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Adanaspor Adana Demirspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.