Adana'da şok! İki sevgili el ele tutuşup intihar etti

Adana’da meydana gelen korkunç olayda evlenmek isteyen iki genç, aileleri izin vermeyince 4 katlı müstakil evin damından el ele tutuşarak aşağı atladı. Gençlerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Bayram T. (20) ve Büşra D. (20) evlenmek istedi. Ancak Büşra D.’nin ailesi Bayram T. ile evlenmesine izin vermedi. Bunun üzerine Bayram T., akşam saatlerinde Büşra D.’yi ailesiyle birlikte yaşadığı eve kaçırdı. Büşra’nın ailesi durumu fark etmesi üzerine, Bayram T.’nin evine gitti.

“EL ELE TUTUŞUP AŞAĞI ATLADILAR”

Büşra D. ailesinin geldiğini görünce, Bayram T. ile ele ele tutuşup 4 katlı müstakil evin damından aşağı atladı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Adana'da şok! İki sevgili el ele tutuşup intihar etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı gençleri Adana Şehir Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Gençlerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adana'da şok! İki sevgili el ele tutuşup intihar etti ile ilgili etiketler Adana intihar Yüreğir Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.