Adana'da 'İBB cenaze nakil aracı' ibareli minibüsten 144 kilo esrar çıktı

Adana'da, uygulama noktasında durdurulan ve üzerinde 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracı' ibaresi bulunan minibüste, 24 kilosu esrar tozu olmak üzere 144 kilo 550 gram esrar ele geçirildi; 3 kişi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda Mersin yönüne giden, üzerinde 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehirler arası cenaze nakil aracı' ibaresi olan minibüsü şüphe üzerine İncirlik polis uygulama noktasında durdurdu. Ekipler, aracın cenaze taşıma bölümünde, narkotik polis köpeği 'Oscar' ile arama yaptı.

 Adana'da 'İBB cenaze nakil aracı' ibareli minibüsten 144 kilo esrar çıktı

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

'Oscar'ın tepki vermesi üzerine araçtaki detaylı incelemede 24 kilosu esrar tozu olmak üzere 144 kilo 550 gram esrar ele geçirildi. Sürücü Bünyamin S. (45) ile yanındaki Ersin E. (44), gözaltına alındı. Şüphelilerin, İstanbul'dan Diyarbakır’a cenaze götürdüğü; dönüşte de esrarların araca yüklendiği kaydedildi. Şüphelilerle bağlantılı olduğu saptanan H.K. de Diyarbakır’da yakalandı.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili olarak 1 cenaze aracı sürücüsü, 2 de Diyarbakır'da olmak üzere 3 zanlı gözaltına aldı. 

Adana'da 'İBB cenaze nakil aracı' ibareli minibüsten 144 kilo esrar çıktı - Resim : 2

 

Adana'da 'İBB cenaze nakil aracı' ibareli minibüsten 144 kilo esrar çıktı ile ilgili etiketler İstanbul CHP İBB uyuşturucu cenaze aracı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.