Adana'da dehşet! Anneler Günü'nü kutlamayan eşini vurdu

Adana'da Gizem A. isimli kadın, eski uzman çavuş olduğu öğrenilen eşini, Anneler Günü'nü kutlamadığı için vurdu. Ağır yaralanan Cengiz A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Yeşiloba Mahallesinde dün gece aile içi kavga olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, yaptıkları kontrollerde Cengiz A'nın (49) karısı Gizem A. (28) tarafından tabanca ile vurulduğunu tespit etti. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adana'da dehşet! Anneler Günü'nü kutlamayan eşini vurdu

Gözaltına alınan Gizem A. emniyette sorguya alındı. İddiaya göre, Gizem A'nın eski uzman çavuş olan eşinin Anneler Gününü kutlamadığını bu nedenle de tartıştıklarını belirterek, "Tartışma çıkınca silahını çıkartıp benim kafama dayadı. Beni öldürmekle tehdit etti. Ancak ateş etmedi. Ben korkumdan gözlerimi kapattım. Bir süre sonra kocam kafama dayadığı silahı çekyatın üzerine attı. Ben de sinirlenip silahı aldım ve eşime doğrulttum. Eşim bunun üzerine elimdeki silahı almak isterken silah birden patladı. Eşim yaralandı" dediği öğrenildi.
Gizem A. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yaralı Cengiz A'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Adana'da dehşet! Anneler Günü'nü kutlamayan eşini vurdu ile ilgili etiketler Adana polis Anneler Günü ifade uzman çavuş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.