Adana Valiliği’nden ‘Sınırlarımızda değişiklik' iddialarına yanıt!

Adana Valiliği, Kozan ilçesindeki bir bölgenin Osmaniye’nin Sumbas ilçesine bağlandığı iddiaları ile ilgili açıklama yayınladı. Valilik, iddiaları yalanladı.

Bazı internet sitelerinde yer alan “Kozan'da sınırlarında bulunan bir bölgenin, Osmaniye’nin Sumbas ilçesine bağlandığı” yönündeki haberlerle ilgili Adana Valiliği açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada, “1996 yılından bu yana ilimiz sınırlarında herhangi bir değişiklik olmamıştır. Ayrıca ilgili mevzuat gereği yapılan sınır değişiklikleri, çeşitli çalışmalar, yetkili kurulların kararları ve ilgili valiliklerin görüşünden sonra işlem kararname ile sonuçlanıp Resmi Gazete’de yayınlanarak gerçekleşmektedir. Mülki sınır değişikliklerinde bunun dışında idari bir usul bulunmamaktadır” denildi.

 

Adana Valiliği’nden ‘Sınırlarımızda değişiklik' iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Adana Osmaniye Sumbas valilik sınır kocan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.