Adana Demirspor'un Norveçli sağ beki Svensson, Fenerbahçe'ye bileniyor

Adana Demirspor’un yeni transferi Norveçli sağ bek Jonas Svensson, daha önce orta saha pozisyonunda oynadığı için hücuma katkı veren bir bek olduğunu vurgulayarak “Konuşmak yerine kendimi sahada göstermeyi tercih ederim. Sahaya yüzde yüz performansımı yansıtacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

Transferde herkes Adana Demirspor'un Younes Belhanda ve Mario Balotelli hamlelerini konuştu ama Adana ekibinin en pahalı transferi Jonas Svensson'du... Norveç Milli Takımı'nda da forma giyen 28 yaşındaki sağ bek, 5 milyon euroya yakın piyasa değeriyle dikkat çekiyor. Hollanda'nın AZ takımından Premier League ya da Bundesliga'ya gitmek yerine Adana'ya gelen Svensson, yeni takımının Bolu kampına katıldı.

Adana Demirspor’un ilgisini çektiğini ve kente gelip gezdiğinde insanları çok sevdiğini belirten Svensson, imza atmadan önce şimdiki takım arkadaşı Pa Dibba’dan menajeri aracılığıyla bilgi aldığını kaydetti.

 Adana Demirspor'un Norveçli sağ beki Svensson, Fenerbahçe'ye bileniyor

SAHADA KONUŞACAĞIM

Taraftarlarla buluşmayı dört gözle beklediğini vurgulayan Svensson, sıkı bir çalışma içinde olduklarını ve takım arkadaşlarıyla kısa sürede uyum yakaladığını ifade etti. Kariyerinde daha önce orta saha pozisyonunda oynadığı için hücuma katkı veren bir bek olduğunu belirten Svensson, “Konuşmak yerine sahada kendimi göstermeyi tercih ederim. Sahaya yüzde yüz performansımı yansıtacağımdan emin olabilirsiniz. Yapılan transferle kulübün Süper Lig’i ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. İlk maçı bekliyorum. Fenerbahçe, başlangıç için güzel olacak. Taraftarlar gelsin ve izlesin” dedi.  

Adana Demirspor'un Norveçli sağ beki Svensson, Fenerbahçe'ye bileniyor ile ilgili etiketler Adana Demirspor Jonas Svensson mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.