Adana Demirspor'un çileği Mario Balotelli'den 3 yıllık imza

26 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, Mario Balotelli transferini bitirdi. 30 yaşındaki İtalyan golcü imza için İstanbul'a geldi. Başkan Murat Sancak'ın ofisine geçen yıldız ismin birkaç gün içinde takımın Bolu'daki kampına katılması bekleniyor.

Adana Demirspor'un bir süredir peşinde olduğu İtalyan golcü Mario Balotelli imza için İstanbul'a geldi. Adana ekibi Twitter hesabından "iki deli bir araya gelmemeliydik" şarkısını paylaşarak taraftarına müjdeyi verdi.

Bu paylaşımdan 1 saat sonra da formalı fotoğraf geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Tarih: 7 Temmuz 2021 Çarşamba... Bugün Adana Demirspor’umuzun tarihine adını altın harflerle yazdıracak bir transfer gerçekleşti. Dünya Yıldızı Mario #Balotelli takımımızla 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Süper Mario gollerini artık mavi–lacivertli forma için atacak." dendi.

Yıllardır Türk takımlarına yazılan Mario Balotelli sonunda geldi. Ama ne Beşiktaş'a ne de Galatasaray'a ya da Fenerbahçe'ye... 30 yaşındaki santrfor artık Adana Demirspor'un futbolcusu... Younes Belhanda ve 15 milyon poundluk golcü Britt Assombalonga imza attıran Adana Demirspor, bir "büyük transfer"i daha bitirmeyi başardı.

Başkan Murat Sancak geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kullandığı "Balotelli için deli diyorlar. Biz Adanalıyız biz de deliyiz kimse merak etmesin biz onu yönetiriz" sözlerine göndermede bulunulan paylaşım etkileşim rekorları kırdı! 

Sancak, önceki gün A Spor'a yaptığı Balotelli açıklamasında "Bir ara Balotelli’den vazgeçmiştik. Kendisi bize ulaşarak burada oynamak istediğini söyledi. Tekrar görüşmelere başlayarak nihayetinde mutlu sona ulaştık" demişti. Yıldız ismin kaç yıllık imza atacağı ve alacağı para kısa süre sonra belli olacak.

Adana Demirspor'un çileği Mario Balotelli'den 3 yıllık imza

Adana Demirspor'un çileği Mario Balotelli'den 3 yıllık imza ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.