Adana Demirsporlu Mario Balotelli’nin Göztepe maçındaki 5 gollük performansı dünya gündeminde

Süper Lig'de sezonun son haftasında Adana Demirspor, küme düşen Göztepe'yi 7-0'lık unutulmaz skorla mağlup ederken Mario Balotelli attığı gollerle tarihi bir akşam yaşadı. İtalyan golcü takımı adına 5 kez sahneye çıktı ve galibiyetin kilit ismi oldu. Süper golcünün Göztepe maçında attığı 5 gollük performansı dünya basınında yer aldı.

Ligin son haftasında Adana Demirspor, Göztepe’yi konuk etti ve 7-0 mağlup etti. Maçta Mario Balotelli 5 gol atarak ligde 18 gol ile krallık zirvesinde ikinci sıraya oturdu.

FIFA'DAN PAYLAŞIM

Mario Balotelli’nin Göztepe maçında attığı 5. golü FIFA, resmi Twitter hesabından paylaşırken dünya basınında da birçok gazete Balotelli’yi ve Adana Demirspor’u övdü

ALEX'TEN SONRA İLK

Balotelli attığı gollerle Alex de Souza'dan bu yana Süper Lig'de bir maçta 5 gol atan ilk futbolcu oldu. Alex, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı Ankaragücü maçında 5 gol kaydetmişti.

Süper Lig'de bir maçta en fazla gol bulma rekorunun sahibi Tanju Çolak.Türk futbolunun unutulmaz golcüsü, bir maçta 6 gol atmayı başarmış ve iki hat-trick yapmıştı. Mario Jardel, Şota Arveladze ve Cenk İşler de bir maçta 5 gol atan diğer futbolcular.

 

Adana Demirsporlu Mario Balotelli’nin Göztepe maçındaki 5 gollük performansı dünya gündeminde

Adana Demirsporlu Mario Balotelli’nin Göztepe maçındaki 5 gollük performansı dünya gündeminde ile ilgili etiketler Balotelli Adana Demirspor Süper Lig Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.