Adana Demirspor'dan İtalya Milli Takımı'na... Mario Balotelli'den bir başarı hikayesi

2022 Dünya Kupası için mart ayında play-off oynayacak olan İtalya Milli Takımı'nda teknik direktör Roberto Mancini tarafından aday kadroya çağırılan Mario Balotelli, Instagram hesabından ikonikleşmiş gol sevincinin fotoğrafını paylaştı. Adana Demirspor'un yıldız ismi İtalya 3. Ligi'nden gelip yeniden zirveye çıktı.

Dedikodular gerçeğe dönüştü ve Adana Demirspor'un "dünya yıldızı" santrforu Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'na çağırıldı.

3.5 yıl sonra milli takım kadrosuna davet alan 31 yaşındaki golcü için Adana Demirspor,  sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Yıldız futbolcumuz Mario Balotelli 3,5 yıl aradan sonra yeniden İtalya Milli Takımı'na çağırıldı. Oyuncumuza milli takımında başarılar dileriz."

Bu yaz İtalya 3. li takımı Monza'dan transfer edilen İtalyan golcü Süper Lig'de 19 lig maçta 8 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

2022 Dünya Kupası için mart ayında play-off oynayacak olan teknik direktör Roberto Mancini tarafından aday kadroya çağırılan Balotelli, Instagram hesabından ikonikleşmiş gol sevincinin fotoğrafını paylaştı.

Balotelli daha önce de Mancini'yle birlikte Manchester City'de Premier League şampiyonluğu yaşamıştı.

 

Adana Demirspor'dan İtalya Milli Takımı'na... Mario Balotelli'den bir başarı hikayesi

Adana Demirspor'dan İtalya Milli Takımı'na... Mario Balotelli'den bir başarı hikayesi ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli İtalya Milli Takımı Roberto Mancini
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.