Adana Demirspor'dan Burak Yılmaz sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor

Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile yolları ayırma kararı alan Adana Demirspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Beşiktaş'ta çalıştığı kısa süreyle teknik adamlığa adım atan Burak Yılmaz, Akdeniz ekibinin başına geçiyor.

Süper Lig'in 14. hafta maçında Samsunspor'a sahasında 3-2 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Patrick Kluivert ile yolların ayrılması kararı alındı. Resmi açıklamanın yapılması beklenirken, Akdeniz ekibinin hoca arayışı da kısa sürdü.

BURAK YILMAZ GELİYOR

Ajansspor'un haberine göre Adana Demirspor, Beşiktaş'ta çalıştığı kısa süreyle teknik direktörlük kariyerine başlayan Burak Yılmaz'ı takımın başına getirme kararı aldı. Başkan Murat Sancak, genç teknik adamla görüşme gerçekleştirdi ve anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.

Futbolu bıraktıktan sonra Şenol Güneş'in yardımcısı olarak Beşiktaş'a dönen Burak Yılmaz, hocanın ayrılığı sonrası yönetim tarafından takımın başına getirilmişti. Beşiktaş'ta 6 maçta görev alan Burak Yılmaz, 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı.

Adana Demirspor'dan Burak Yılmaz sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Adana Demirspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.