Adana Demirspor'dan Brezilyalı yıldız stoper David Luiz'e 2 yıllık teklif

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın iddiasına göre Adana Demirspor bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Younes Belhanda ve Mario Balotelli hamleleriyle adından söz ettiren Adana ekibi şimdi de David Luiz'in peşinde...

Transferin hızlı takımı Adana Demirspor, gözünü şimdi de David Luiz'e dikti. Younes Belhanda ve Mario Balotelli hamleleriyle adından söz ettiren Adana ekibi, Arsenal'den ayrılan ve boşa çıkan Brezilyalı stoperle temas halinde...

İtalyan transfer gurusu Nicolo Schira'nın paylaştığı habere göre; Balotelli'ye 3 yıllık imza attıran Süper Lig'in yeni ekibi, 34 yaşındaki stopere 2 yıllık sözleşme teklif etti ve taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor.

2019 yazında Chelsea'den Arsenal'e transfer olan David Luiz, sözleşmesi bitince boşa çıkmıştı. Brezilyalı Milli Takımı formasını 56 kez giyen yıldız isim için Chelsea Benfica'ya 25 milyon euro, PSG'den Chelsea'ye 49 milyon euro bonservis ödemişti. 2016 yazında 35 milyon euro bonservisle Chelsea'ye geri dönen sambacı, Londra deviyle Premier League ve UEFA Şampiyonlar Ligi zaferleri yaşadı.

 Adana Demirspor'dan Brezilyalı yıldız stoper David Luiz'e 2 yıllık teklif

ASSOMBALONGA: BAŞKAN ÇOK KOMİK BİRİ

Belhanda ve Balotelli transferlerinin gölgesinde kalsa da bonservisine 2017 yazında Middlesbrough tarafından 17 milyon euro ödenen bir santrfor olan Britt Assombalonga, takımının Bolu kampına katıldı. Adana'ya geldiği ilk gün gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olduğunu kaydeden Assombalonga, "Bu kentin insanları çok iyiler. Gerçekten çok güzel bir ambiyans vardı. Beni çok güzel karşıladılar. Taraftar hakkında bilgiler aldım. Çok heyecanlandım. Bu benim için yeni bir başlangıç olacak. Burada olduğum için mutluyum” ” dedi.



Adana ekibinin 3 yıllık sözleşme imzaladığı Demokratik Kongolu golcü, imza atmadan önce kulüp hakkında araştırma yaptığını ve özellikle taraftarlardan çok etkilendiğini kaydetti.  26 yıl sonra kazanılan şampiyonluk sonrası Süper Lig'de başarı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Assombalonga, "Eminim ki başaracağız. Kendi adıma iyi bir şutör olduğumu söyleyebilirim. Attığım gollerin yüzde 90’ı ceza sahası içinden oluyor. Defansın arkasına koşu yapmayı seviyorum. Birebirde etkili olduğumu düşünüyorum" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Murat Sancak hakkında da konuşan Assombalonga, O'nun çok iyi ve komik biri olduğunu sözlerine ekledi.

Adana Demirspor'dan Brezilyalı yıldız stoper David Luiz'e 2 yıllık teklif ile ilgili etiketler Adana Demirspor murat sancak David Luiz Britt Assombalonga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.