Adana Demirspor'da yaprak dökümü! Kluivert gitti takım dağıldı...

Trendyol Süper Lig'in önemli ekiplerinden Adana Demirspor'da yaşanan yaprak dökümü sürüyor. Yıldız isimlerle yollarını bir bir ayıran Adana ekibi, son olarak orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli'nin de takımdan ayrıldığını duyurdu.

Adana Demirspor'da yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Kulüpten yapılan açıklamada Benjamin Stambouli ile ailevi sebepler nedeniyle karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Benjamin Stambouli'nin, babasının vefatı sonrasındaki süreçte ailesinin yanında olması talebi neticesinde oyuncumuzla beraber aldığımız karar doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Stambouli'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

NİANG'IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Akdeniz ekibi ayrıca Stambouli ile birlikte Mbaye Niang'ın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Niang'ın İtalyan ekibi Empoli'ye imza atması bekleniyor.

YILDIZ İSİMLER BİR BİR AYRILIYOR

Adana Demirspor'da devre arası transfer döneminde daha önce Younes Belhanda, Jonas Svensson, Kevin Rodrigues ve Badou N'Diaye gibi isimler takımdan ayrılmıştı. Bu isimlere Stambouli ve Mbaye Niang da eklenmiş oldu.

Ayrıca kaleci Ertaç'ın ve Yusuf Sarı'nın da takımdan kısa süre içerisinde ayrılması bekleniyor.

Adana Demirspor'da yaprak dökümü! Kluivert gitti takım dağıldı... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.