Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık!

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un, önümüzdeki sezon yola Teknik Direktör Hikmet Karaman ile devam etmeyeceği bildirildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sports Digitale'nin haberine göre Adana Demirspor ve Hikmet Karaman sözleşme feshi konusunda anlaşmaya vardı. Bu durumda birliktelik, gelecek sezon devam etmeyecek. Sözleşme fesih anlaşması son maçtan sonra geçerli olacak ve yollar resmen ayrılacak.

OCAK AYINDA GELMİŞTİ

Tecrübeli teknik adam, ocak ayında Mavi Şimşekler'in başına geçmişti. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'de son hafta öncesinde 44 puanla 11. sırada yer alıyor. Hikmet Karaman, bu sezon şu ana kadar Adana Demirspor'un başında 17 maça çıktı. 64 yaşındaki teknik direktör söz konusu 17 karşılaşmada 0.88 puan ortalaması elde etti.

Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık! ile ilgili etiketler Hikmet Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.