Adana Demirspor'da oynayan Mario Balotelli, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları hakkında konuştu. Geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; yıldız forvetin yeni sezonda Galatasaray forması giyeceği öne sürülmüştü.

Adana Demirspor'daki ilk sezonunun ardından hakkında Galatasaray haberleri çıkan Mario Balotelli için transfer açıklaması geldi. NTV'ye konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Bana gelen bir teklif yok. Yurt dışından teklif var. Ama vermeyi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"Balotelli için ne kadar bonservis bedeli bekliyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Sancak, İtalyan yıldızı satmayı düşünmediği söyledi ve "Vermeyi düşünmüyorum bu yüzden bonservis yok" dedi. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 33 maçta sahaya çıkan Balotelli, 19 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Adana Demirspor'da oynayan Mario Balotelli, Galatasaray'a transfer olacak mı? ile ilgili etiketler Adana Demirspor Süper Lig Galatasaray mario balotelli murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.