Adana Demirspor'da gündem şampiyonluk çileği... Balotelli, Welbeck, şimdi de Gomis

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın unutulmaz golcülerinden Bafetimbi Gomis'in İstanbul'da olduğunu ve yıldız isimle transfer görüşmesi gerçekleştirdiklerini açıkladı. Sancak, merakla beklenen kombine bilet ve loca fiyatlarına dair de ilk açıklamayı yaptı.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, şampiyonluk çileğini arıyor... Mario Balotelli ve Danny Welbeck isimlerinin ardından şimdi de Bafetimbi Gomis heyecanı şehri sarmış durumda. 

Instagram hesabından canlı yayından taraftarların sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Bafetimbi Gomis şu anda İstanbul'da. Gomis ile görüşecek miyiz? Evet görüşeceğiz. Listemizde Welbeck ve Balotelli de var. Transfer süreci devam ediyor" dedi.

Sancak ayrıca Süper Lig'de son olarak Fatih Karagümrük forması giyen Badou Ndiaye ile de prensip anlaşmasına vardıklarını ancak transferden vazgeçtiklerini açıkladı: "Ndiaye ile anlaşmaya varmıştık. Fakat konu Adana Demirspor ve Murat Sancak olunca transfer için istenen ücret arttı. Bu nedenle transferden vazgeçtik."  

2017-18 sezonunda Galatasaray forması giyen ve Sarı-Kırmızılılar şampiyonluğa ulaşırken Süper Lig'de 33 maçta attığı 29 golle gol kralı olan Fransız yıldız Gomis, o yaz yüksek bir maaş karşılığı Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer olmuştu. Al Hilal'le 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki santrforun son yılı opsiyonlu olduğu için birkaç kulüple transfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında...

Adana Demirspor'da gündem şampiyonluk çileği... Balotelli, Welbeck, şimdi de Gomis

GÖKHAN GÖNÜL HABERLERİ TACA ÇIKTI

Murat Sancak, Altınordu'dan Metehan Mimaroğlu'nun transferinden de kulübünün 10 milyon TL istemesi nedeniyle vazgeçtiklerini açıklarken, Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül ve Antalyaspor'a veda eden Lukas Podolski ile ilgilenmediklerini söyledi.

EN UCUZ LOCA 500 BİN TL

Yeni Adana Stadı'ndaki localar ve kombine biletlerle ilgili belirledikleri ücret politikasıyla ilgili de bilgili veren Başkan Sancak, şunları söyledi: "Transferlerimizi tamamladıktan sonra kombine ve localarla ilgili açıklamaları yapacağız. Özellikle fiyat konusunda. En ucuz loca 500 bin TL olacak. Bu normal fiyat. Sonuçta Süper Lig... Fenerbahçe, Beşiktaş ve G.Saray'ı gelip izleyecekler. Hiç olmazsa böyle katkı olsun. Almazlar ise boş kalır. Artık 1. Ligi unutun. 1. Ligde bir futbolcu 1 milyon TL alırken Süper Lig'de bu rakam 10 milyon oluyor. 700-800 eurodan söz ediyoruz."

Adana Demirspor'da gündem şampiyonluk çileği... Balotelli, Welbeck, şimdi de Gomis ile ilgili etiketler Adana Demirspor murat sancak bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.