Adana Demirspor'da "Bruma sesleri" çabuk kesildi

Younes Belhanda ve 15 milyon poundluk golcü Britt Assombalonga imza attıran, Mario Balotelli'yle de el sıkışan Adana Demirspor şimdi de Bruma'nın peşine düştü. Adana ekibinin 26 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralamak için PSV ile anlaşmak üzere olduğu iddia edilmişti.

Younes Belhanda transferiyle ses getiren Adana Demirspor, İtalyan golcü Mario Balotelli ile de "yüzde 85 oranında" anlaşmış durumda.. 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Adana ekibi şimdi de Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma için atağa kalktığı iddia edilmişti.

Ancak, Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, Bruma ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberleri yalanladı. Başkan Sancak, "Bruma ile görüşme olmadı. Kendisiyle herhangi bir çalışmamız bulunmuyor. Transfer listemizde olmayan bir oyuncu" diye konuştu.

Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda'yla 3 yıllık sözleşme imzalayan Adana Demirspor, golcü transferin de İngiltere Championship'in dikkat çeken isimlerinden Britt Assombalonga hamlesiyle dikkat çekmişti. Geçen sezon Middlesbrough forması giyen 28 yaşıdnaki Kongolu santrofor, Championship tarihinin "en pahal"ı iki oyuncusundan biriydi. Zira, 2017 yazında Nottingham Forrest’tan transfer edilen oyuncu için Middlesbrough, 15 milyon 390 bin sterlin bonservis bedeli ödemişti.  

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dün A Spor'a yaptığı Balotelli açıklamasında "Bir ara Balotelli’den vazgeçmiştik. Kendisi bize ulaşarak burada oynamak istediğini söyledi. Tekrar görüşmelere başlayarak nihayetinde mutlu sona ulaştık" demişti. 30 yaşındaki santrforun önümüzdeki ünlerde Adana'ya gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

PINARBAŞI BRUMA BRUMA...

2013 yazında Ünal Aysal başkanlığındaki Galatasaray'ın Sporting'den "yatırım amaçlı" olarak 13 milyon euro bonservis ödediği yıldız isim, 2015 yazında 15 milyon euroya RB Leipzig'e satılmış, Sarı-Kırmızılı kulübü aradaki kiralık anlaşmalarla birlikte bu yatırımdan 4 milyon euro kar etmişti.

Adana Demirspor'da "Bruma sesleri" çabuk kesildi

Adana Demirspor'da "Bruma sesleri" çabuk kesildi ile ilgili etiketler Adana Demirspor Bruma Samet Aybaba murat sancak mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.