Adana Demirspor'a bir dünya yıldızı daha... Benjamin Stambouli'den 2 yıllık imza

Transferin flaş takımı Adana Demirspor, Benjamin Stambouli'yi kadrosuna kattı. Süper Lig'in yeni ekibi; Belhanda, Balotelli derken bir dünya yıldızını daha transfer etti. Montpellier, Tottenham ve Paris Saint Germain ve Schalke 04 formaları giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu 2 yıllık imza attı.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, dünyaca ünlü bir ismi daha kadrosuna kattı. Adana ekibi, 30 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli'yle 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Son 5 yıldır Bundesliga'da Schalke 04 forması giyen tecrübeli isim için bonservis ödenmedi. Kariyerinde PSG ve Tottenham Hotspur gibi kulüplerde forma giyen Stambouli, Montpellier'in 2011-12 sezonunda yaşadığı Ligue 1 şampiyonluğunda Olivier Giroud ve Younes Belhanda ile birlikte mücadele ediyordu.

SAMET AYBABA ŞAMPİYON YAPAR MI?

Geçen sezon TFF 1. Lig'in son düzlüğünde aldığı takımı yenilgisiz şampiyon yapan tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba, takımını Bolu'da Süper Lig'e hazırlıyor. Yapılan yerli ve yabancı transferler taraftarı heyecanlandırmış durumda. Her ne kadar kulüp başkanı Murat Sancak "Hedefimiz ligde kalmak" dese de taraftarlar zirveye oynayacak bir takıma sahip olduklarını sosyal medyada sık sık dile getiriyor.

Transfer sezonunda ilk bombayı Younes Belhanda'ya 3 yıllık imza attırarak patlayan Adana ekibi, ardından İtalyan golcü Mario Balotelli'yi de kadrosuna katarak Süper Lig'deki iddiasını ortaya koymuştu.

Başkan Murat Sancak, Arsenal'den ayrılan Brezilyalı stoper David Luiz'e de talip olduklarını açıkladı. Adana ekibinin diğer transferleri ise Kongo asıllı İngiliz santrfor Britt Assombalonga, Jonas Svensson, Karagümrük'ten Arjantinli 10 numara Lucas Castro, tecrübeli kaleci Ferhat Kaplan, Bayrampaşa'dan Bünyamin Balat, Altınordu'nun sol açığı Metehan Mimaroğlu ve Menemenspor'dan Tayfun Aydoğan.

 

Adana Demirspor'a bir dünya yıldızı daha... Benjamin Stambouli'den 2 yıllık imza

Adana Demirspor'a bir dünya yıldızı daha... Benjamin Stambouli'den 2 yıllık imza ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba Benjamin Stambouli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.