Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Mücadele şifresiz yayınlanacak! İşte tüm detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Adana Demirspor kendi evinde Osijek'i konuk ediyor. Avrupa serüvenine Cluj'ü devirerek harika bir başlangıç yapan Adana ekibi bu turu da geçerek yoluna devam etmek istiyor. Peki şifresiz yayınlanacak maç hangi kanalda, saat kaçta? Nasıl canlı izlenir? İşte tüm detaylar...

Yukatel Adana Demirspor, Hırvatistan temsilcisi Osijek ile UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında kozlarını paylaşacak.

Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan Goga Kikacheishvili tarafından yönetilecek maçta yardımcılar David Akhvlediani ve Davit Gabisonia, dördüncü hakem ise Davit Kharitonashvili olacak.

ADANA DEMİRSPOR - OKSİJEK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ Mİ, NASIL CANLI İZLENİR?

Yeni Adana Stadı'nda oynanacak Adana Demirspor-Osijek maçı maçı saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma TV 8,5'tan canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

MÜCADELEDE MUHTEMEL 11'LER

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Yusuf, Belhanda, Akintola, Cherif Ndiaye

Osijek: Malenica, Grzan, Brlek, Mkrcthyan, Drambayev, Nejasmic, Evangelou, Jugovic, Spoljaric, Mierez, Caktas

YENİ TRANSFER İMZALADI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, Senegalli santrfor M'baye Niang'ı kadrosuna kattı.

Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 28 yaşındaki M'baye Niang ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Murat Sancak da katıldı.

Niang, geçen sezon Fransa temsilcisi Auxerre formasıyla 30 lig maçında 6 gol atmıştı.

Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Mücadele şifresiz yayınlanacak! İşte tüm detaylar...

SICAK HAVA NASIL ETKİELYECEK?

Adana Demirspor'un teknik direktör Patrick Kluivert, karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sıcak ve taraftar baskısına dair soruya Kluivert, taraftarlarının 12'inci adam eksikliğini çok iyi tamamladığını, onların rakibe baskısının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Kluivert, "Aslında çok da fena bir hava yok burada. Ama tabii Hırvatistan'dan daha çok sıcak bir hava var. O yüzden umarım rakipler de bundan etkilenir." diye konuştu.

Kluivert, CFR Cluj ile yapılan rövanş maçı sonrası Başkan Murat Sancak'ın sahada rakibin defans oyuncusu Arlind Ajeti ile yaptığı görüşme hatırlatılarak, "Ajeti'nin performansını beğendiniz mi? Sizin fikriniz nedir?" sorusuna, görüşmeyi görmediğini belirterek, şunları söyledi:

"Ama iyi bir stoper olduğunu söyleyebilirim. Şunu da eklemek istiyorum. Takımımızda olan futbolcular şu an için gayet iyiler. İleride bir stoper gelirse de başkanımız zaten her türlü çalışmayı yapıyor bu tarz konularda. O yüzden bakarız."

Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Mücadele şifresiz yayınlanacak! İşte tüm detaylar... - Resim : 2

HEDEF İKİNCİ GALİBİYET

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Yukatel Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Romanya temsilcisi CFR Cluj'u deplasmanda 1-1'in rövanşında sahasında 2-1 yenerek 3. eleme turuna yükselmişti.

Türkiye'de uzun yıllar futbolculuk ve teknik direktörlük yapan Stjepan Tomas'ın çalıştırdığı Osijek ise 2. eleme turundan girdiği UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Macaristan'ın Zalaegerszegi takımını 1-0 ve 2-1'lik skorlarla eleyerek Yukatel Adana Demirspor'a rakip olmuştu.

Adana Demirspor - Osijek maçı hangi kanalda, saat kaçta? Mücadele şifresiz yayınlanacak! İşte tüm detaylar... ile ilgili etiketler Adana Demirspor UEFA Avrupa Konferans Ligi TV 8.5 canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.