Adana Demirspor Kocaelispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Lig’in yeni takımlarından Adana Demirspor ile TFF 1. Lig’in yeni ekiplerinden Kocaelispor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Adana Demirspor Kocaelispor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’e yeni yükselen ve yapmış olduğu Belhanda, Assombalonga, Balotelli ve Svensson transferiyle adından söz ettiren Adana Demirspor, hazırlık maçında Play Off finalinde Sakaryaspor’u deviren ve TFF 1. Lig’e terfi eden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Geçen sezon TFF 1. Lig’i 70 puan ve şampiyon olarak tamamlayan Adana Demirspor, futbolun özdeşleşen şehirlerinden biri olan ve Play Off final maçında ezeli rakibi Sakaryaspor’u devirerek TFF 1. Lig’e yükselen Kocaelispor ile karşılaşıyor.

1 Ağustos 2021 Pazar günü oynanması beklenen Adana Demirspor Kocaelispor maçının saati henüz kesinleşmedi. Mücadelenin bir aksilik olmadığı takdirde TV 41 ve Kocaeli TV kanallarından canlı yayınlanması beklenmekte.

Tarih: 1 Ağustos 2021 Pazar
Saat: Açıklanmadı
Yayın: TV 41 & Kocaeli TV

Adana Demirspor Kocaelispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Adana Demirspor kocaelispor hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.