Adana Demirspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Sacha Boey'in geleceği belli oluyor

Son oynanan Başakşehir maçında vasatı bile aşamayan Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey'in Adana Demir karşısında da sahne alması bekleniyor. Bu maçtan sonra Senegalli futbolcunun Cimbom'daki geleceği belli olacak.

Galatasaray, Sacha Boey'den bir türlü istediği verimi alamadı. Sezon başında Rennes'ten 1 milyon Euro karşılığında transfer edilen Senegalli savunmacı, şimdiye kadar bekleneni veremedi.

21 yaşındaki genç oyuncu, Adana ekibi karşısında son şansını kullanacak. Fanatik'te yer alan habere göre; bu karşılaşma Boey'in geleceğini belirleyecek.

Aslan'ın golcüsü Mostafa Mohamed, çıktığı son 7 lig maçında gol sevinci yaşayamadı. Bu anlamda bugün de Adana Demirspor karşısında ilk 11'de başlayacak olan Mısırlı, gol sevinci yaşamak istiyor. 24 yaşındaki santrforun, daha önce ligde üst üste sekiz karşılaşmayı boş geçtiği bir dönem olmadı.

Adana Demirspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Sacha Boey'in geleceği belli oluyor ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Adana Demirspor Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.