Adana Demirspor ile görüşen Burak Yılmaz yeniden Süper Lig'e dönüyor

Burak Yılmaz yeniden Süper Lig'e dönüyor. Sezon sonu Fransız ekibi Lille'den ayrılacak olan tecrübeli golcünün yeni durağı Adana olabilir. Adana Demirspor'un transfer için temasa geçtiği Burak Yılmaz MLS fikrinden vazgeçmek üzere. Burak Yılmaz geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkışını kutlayan bir video yayınlamış ve Mavi Şimşekler'i tebrik etmişti. Öte yandan, Burak'ın Adana Demirspor yöneticileri ile arasının iyi olduğu biliniyor.

Burak Yılmaz Adana Demirspor ile Türkiye'ye geri dönüyor. Bu sezon Fransız ekibi Lille ile iyi bir sezon geçirmeyen ve sezon sonu takımdan ayrılacak olan 37 yaşındaki golcü ile Mavi Şimşekler temasa geçti. Amerika Ligi MLS'ten de talipleri olan tecrübeli golcü Adana Demir'in teklifi sonrası fikrini değiştirdi.

ADIM ADIM SÜPER LİG'E GELİYOR

Temmuz ayında 37 yaşına girecek olan Burak Yılmaz ile sözleşme süresi konusunda anlaşma sağlanması halinde transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Akşam'da yer alan habere göre; futbola devam etmek isteyen ve 2 yıldır yurt dışında bulunan Burak Yılmaz, Türkiye'ye dönmeyi sıcak karşılıyor.

MAVİ ŞİMŞEKLER'İ TEBRİK ETMİŞTİ

Burak Yılmaz geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'un Süper Lig'e çıkışını kutlayan bir video yayınlamış ve Mavi Şimşekler'i tebrik etmişti. Adana Demirspor yöneticileri ile arasının iyi olduğu belirtilen tecrübeli golcünün, Adana temsilcisine transferinin gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

Adana Demirspor ile görüşen Burak Yılmaz yeniden Süper Lig'e dönüyor ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Süper Lig Adana Demirspor Lille
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.