Akdeniz derbisi Adana Demirspor'un... Hatayspor'u Yunus Akgün'le devirdiler

Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor'u ağırlayan Adana Demirspor 3 puanı tek golle aldı. Yunus Akgün'ün 2. yarıda attığı golle kazanan Adana ekibi 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Akdeniz derbisinde mağlup olan Hatayspor'da ise 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi...

Süper Lig'de 3 maçtır kazanamayan Adana Demirspor, Akdeniz derbisinde Hatayspor'u tek golle mağlup ederek kötü seriye son verdi ve milli araya moralli girdi. Adana ekibine 3 puanı getiren golü 64'te Yunus Akgün attı.

Sezon başında Galatasaray'dan bir kez daha kiralanan 21 yaşındaki kanat forveti bu sezon 9 maçta 2 gol attı. Yunus Akgün'ün gol sevinci yaşadığı diğer maçta da 4-0'lık Gaziantep FK galibiyeti gelmişti.

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın takımı son 3 maçta 1 puan toplamış, evindeki son maçta ise Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olmuştu. Bu galibiyetle puanını 16'ya çıkaran Demirspor milli ara dönüşü Altay'a konuk olacak.

ADANA'DA SERİ SONU...

Süper Lig'in flaş takımı Hatayspor'da ise 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi... Haftaya 23 puanla 2. sırada giren Ömer Erdoğan'ın takımı, son 4 deplasman maçının 3'ünü kazanırken hiç yenilmemişti. Geçen hafta evinde Beşiktaş'ı mağlup ederek dikkatleri iyice üzerine çeken Bordo-Beyazlılar, bu yenilgiyi unutup 13. haftada bir başka Akdeniz ekibi Antalyaspor'la evinde karşılaşacak.

Akdeniz derbisi Adana Demirspor'un... Hatayspor'u Yunus Akgün'le devirdiler

Akdeniz derbisi Adana Demirspor'un... Hatayspor'u Yunus Akgün'le devirdiler ile ilgili etiketler Adana Demirspor Hatayspor Yunus Akgün Vincenco Montella ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.