Adana Demirspor, Giresunspor'u zirveden indirdi

Tuzlaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Adana Demirspor, TFF 1. Lig'de zirveyi ele geçirdi. Giresunspor ve Samsunspor'la birlikte 64 puanı bulunan Adana ekibi bitime 2 hafta kala averajla lider... Samet Aybaba'nın takımı son 9maçında 8 galibiyet aldı, hiç yenilmedi.

TFF 1. Lig'in 32. haftasında lider değişti. Devre arasına lider giren ve bitime 3 hafta kalana kadar liderliğini sürdüren Giresunspor'un koltuğunda artık Adana Demirspor oturuyor.

Nefes kesen bir şampiyonluk yarışına sahne olan TFF 1. Lig'de 32. haftanın tüm maçları aynı saatte oynandı. Lider Giresunspor deplasmanda Altınordu ile 0-0 berabere kaldı ve puanını 64 yaptı. 

Tuzlaspor deplasmanında 0-3 kazanan Adana Demirspor ise 64 puan ve averajla liderliği ele geçirdi. Teknik direktörlüğe Samet Aybaba'yı getirdikten sonra çıkışa geçen Adana ekibine liderliği getiren maçta golleri Dibba (2) ve Yunus Akgün kaydetti. 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve son 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Aybaba'nın takımı yıllar süren Süper Lig hasretini dindirmek adını büyük bir adım attı.

Zirvenin bir diğer adayı Samsunspor ise Boluspor deplasmanında 0-2 kazandı. Puanını 64 yapan Kırmızı-Beyazlılar, averajla 3. sırada...

 Adana Demirspor, Giresunspor'u zirveden indirdi

ANKARASPOR KÜME DÜŞTÜ

TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'un ardından Ankaraspor'da küme düştü. Osmanlıspor'un isim değiştirmiş hali olan başkent ekibi, Bandırmaspor'u 3-2 yenmesine rağmen Akhisarspor Altay'ı 2-0 yenince küme düşen 2. takım oldu.

Teknik direktö Osman Özköylü'yle yollarını ayıran Altay 57 puanda kaldı ve 5. sıraya geriledi. Bursaspor'u deplasmanda 1-2 mağlup eden İstanbulspor 60 puanla 4. sıraya yükseldi. 

Adana Demirspor, Giresunspor'u zirveden indirdi - Resim : 2

Adana Demirspor, Giresunspor'u zirveden indirdi ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba giresunspor Samsunspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.