Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli ve Galatasaray iddialarına yanıt

Sarı-kırmızılı takımda ibrenin yeniden Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'ye döndüğü iddia edilmişti. Cimbom'da başkanvekili Erden Timur'un, Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak ile görüşme kararı aldığı belirtilmişti. Konuyla ilgili Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan açıklama geldi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin Galatasaray'a transferi için Erden Timur ile görüşeceği iddiasına yanıt verdi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Murat Sancak, "Bu haberi nereden aldınız, Erden Bey'e attım bunu gülüyor, yani haberim yok diyor, şimdi bu haberinize ne diyeyim" ifadelerini kullandı.

Sport Italia'nın haberine göre; Balotelli ile Valencia ve Sion yakından ilgileniyor. İtalyan forvetin Adana Demirspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli ve Galatasaray iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Erden Timur murat sancak mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.