TFF 1. Lig'de günün kazananı Giresunspor

TFF 1. Lig'in 13 haftası nefes kesen bir zirve yarışına sahne oluyor. Lider Keçiörengücü günün ilk maçında evinde Giresunspor'a 90'da yediği golle yenildi. Liderin takipçileri Adana Demirspor'la Altınordu ise 1-1 berabere kalarak zirveyi ele geçirme şansını kullanamadı. Günün en karlı takımı ise zirve mücadelesindeki 3 rakibi puan kaybederken 23 puana yükselen Karadeniz ekibi oldu.

TFF 1. Lig’in 13. haftasında Adana Demirspor ile Altınordu, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip 9. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun golüyle 0-1 öne geçti. DemirSpor'un tecrübeli forveti Erkan Zengin 21'de attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Soyunma odasına eşitlikle giren iki takımın mücadelesinde 2. yarıda eşitlik bozulmadı ve 1'er puan paylaşıldı.

TFF 1. Lig'de günün kazananı Giresunspor

Hafta sonu evinde Keçiörengücü'ne 0-2 mağlup olarak zirveden inen Altınordu, Adana deplasmanında aldığı 1 puanla, 24 puana yükseldi. Ümit Özat'ın takımı ise puanını 22 yaptı.

TFF 1. Lig'de günün kazananı Giresunspor - Resim : 2

KEÇİÖRENGÜCÜ 90'DA YIKILDI

13. haftaya lider giren Keçiörengücü, günün ilk maçında Giresunspor'u ağırladı. 24 puanla maça lider çıkan başkent ekibi 90'da yediği golle şok bir mağlubiyet yaşadı. Giresun'a 3 puanı getiren golü tecrübeli forvet Eren Tozlu kaydetti. Ev sahibinde Metin Uçar 49'da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yeşil-Beyazlılar bu kritik galibiyetle puanını 23'e yükseltti ve zirveyle farkı 1'e indirdi.

Karadeniz ekibi hafta sonu Adana Demirspor'u ağırlayacak. Keçiörengücü 24 puanlı Tuzlaspor'a konuk olacak. Altınordu ise Akhisarspor'u ağırlayacak. 

TFF 1. Lig'de günün kazananı Giresunspor ile ilgili etiketler TFF 1. Lig Adana Demirspor Altınordu giresunspor Keçiörengücü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.