Adalet Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Bekir Bozdağ'dan görevi devralan Yılmaz Tunç, yeni anayasa mesajı verdi

Adalet Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Yeni Bakan Yılmaz Tunç, görevi Bekir Bozdağ’dan devraldı. Tunç, "Şimdi sivil Anayasa için uzlaşmanın sağlanması en büyük temennimiz olacaktır" sözleriyle yeni anayasa mesajı verdi.

Adalet Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Yeni Bakan Yılmaz Tunç, görevi Bekir Bozdağ’dan devraldı.

Görev teslim töreninde konuşan Bekir Bozdağ, "Yaptıklarımız milletimizin şahitliğindedir. Arkama bakamdan gidebileceğim kardeşime görevi devrediyorum. Adalet Komisyonu’nda verdiği hizmetlerde adalet politikalarının görünmez yardımcılarındandır. Önümüzdeki politikaları etkin bir şekilde uygulayacaktır. Bizden aldığı bayrağı ileriye taşıyacaktır." ifadelerini kullandı.

YENİ ANAYASA MESAJI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Seçim süreci boyunca bizleri destekleyen aziz milletimize çok teşekkür ediyorum. 21 yıldan bu yana yönetim ve siyaset anlayışımızın temelinde hep adalet vardı, adaletin temelinde de insan vardı. Hukuk devletinin tahkimi yolunda önemli reformalara imza attık. Sessiz devrim denilebilecek işlere imza attık. Çok önemli mevzuat değişikliklerini milletimiz için hayata geçirdik. Önemli Anayasa değişikliklerini hayata geçirmiştik. Şimdi sivil Anayasa için uzlaşmanın sağlanması en büyük temennimiz olacaktır." dedi.

 

Adalet Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Bekir Bozdağ'dan görevi devralan Yılmaz Tunç, yeni anayasa mesajı verdi ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı Bekir Bozdağ
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.