Adalet Bakanlığı rekor promosyonu duyurdu: Çalışanlara 25 bin lira ödenecek

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada çalışanlar için 25 bin lira promosyon ödeneceği duyuruldu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödenecek. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

Adalet Bakanlığı, çalışanlara ödenecek promosyonu duyurdu. akanlık bünyesinde çalışanlar için 25 bin lira ödeme yapılacak. Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, "Adalet Bakanlığı personeli için rekor promosyon anlaşması. Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödenecek. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

Adalet Bakanlığı rekor promosyonu duyurdu: Çalışanlara 25 bin lira ödenecek

Adalet Bakanlığı rekor promosyonu duyurdu: Çalışanlara 25 bin lira ödenecek ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı promosyon çalışan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.