Adalet Bakanlığı müsteşarından Nihat Doğan'a sert tepki!

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Nihat Doğan'ın canlı yayında infaz ve koruma memurlarına yönelik sarf ettiği sözlerine tepki gösterdi.

Müsteşar Kenan İpek yayınladığı mesajda, "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir." dedi.

NİHAT DOĞAN O SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRMİŞTİ

Tutuklu FETÖ üyelerinin, şık bir şekilde mahkeme salonuna getirilmesine yönelik tepki gösteren, Beyaz Tv Söylemezsem Olmaz programcısı Nihat Doğan "alçak gardiyanlar" cümlesini kullanmıştı.

Daha sonra bir açıklama yapan Nihat Doğan, "Benim sözlerim FETÖ'cü gardiyanlaradır. FETÖ'cü olmayan hiçbir infaz koruma memurunun bu sözü üstüne alınmasına gerek yok. Benim gardiyanlarla ne alıp vermediğim olabilir? Benim derdim FETÖ'cü koruma güvenlik görevlileridir" demişti.

Adalet Bakanlığı müsteşarından Nihat Doğan'a sert tepki! ile ilgili etiketler Nihat Doğan kenan ipek
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.