Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Sezgin Tanrıkulu açıklaması: Soruşturma izni verildi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sezgin Tanrıkulu hakkında savcılığa soruşturma izni verildi" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündemdeki konulara ilişkin açıklama yapıyor.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçu yönünden tanzim olunan soruşturma izin talebi dün Adalet Bakanlığı'na gönderilmişti.

Bugün Gaziantep'te açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sezgin Tanrıkulu hakkında savcılığa soruşturma izni verildi" dedi.

Tunç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

SEZGİN TANRIKULU HAKKINDA SORUŞTURMA

Sezgin Tanrıkulu hakkında Savcılığa soruşturma izni verildi.

AP'NİN TÜRKİYE RAPORU

Türkiye'nin hak etmediği sözler. Birtakım marjinal grupların propagandasını ihtiva eden bir rapor olduğunu görüyoruz. Kabul etmemiz mümkün değil.

Türkiye'nin reform sürecini hiç dikkate almayarak, bilakis daha da geriye gittiğimizi ifade ederek çok yanlış, taraflı, objektiflikten uzak, herhangi bir temeli olmayan bir rapor söz konusu. Bu raporun bizce bir değeri yoktur. Bizim için önemli olan milletimizin huzuru, güvenliği, yaşam hakkı. Hukukun üstünlüğüne inanan, hukuk devletini daha da tahkim eden reformlara devam edeceğiz, onlar ne derse desin.

İSVEÇ'TE TÜRKİYE KARŞITI GÖSTERİLER

Avrupa'da bazı şehirlerde hem Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar hem de terör örgütü PKK'nın gösterilerine müsamaha gösterildiğini görüyoruz.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Sezgin Tanrıkulu açıklaması: Soruşturma izni verildi! ile ilgili etiketler Sezgin Tanrıkulu Yılmaz Tunç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.