Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Türkiye krize girsin diye ellerini ovuşturanlar, avuçlarını yalayacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Muhalefetin bütün derdi, bütün anlayışı 'aman Türkiye batsın, Tayyip Erdoğan bu engelleri de aşamasın, bunun altında kalsın.' 'Türkiye krize girsin' diye ellerini ovuşturanlar, daha çok ovuşturacaksınız, avuçlarını yalayacaklar” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bölge Değerlendirme Toplantısından sonra AK Parti 95. Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

“MİLLET RAHAT BİR NEFES ALINCA ONLARIN SOLUĞU KESİLİYOR"

Muhalefeti eleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bir gün milli meselede millet ağladığında ağlayın, üzüldüğünde üzülün, sevindiğinde sevinin. Böyle bir şey görmezsiniz. Bizim muhalefetin refleksi milletin tam aksi istikametinde. Millet rahat bir nefes alıyor onların soluğu kesiliyor. Dolar düşüyor onların yüzü düşüyor. Bir sevinin kardeşim ya. Çiftçi, işçi, gençler sevinince sevinin. Bu ülkeyle beraber sevinmek, üzülmek bu kadar zor mu? Bunların bütün derdi, bütün anlayışı 'aman Türkiye batsın, Tayyip Erdoğan bu engelleri de aşamasın, bunun altında kalsın', bunların bütün meseleleri 'Türkiye krize girsin' diye ellerini ovuşturanlar. Daha çok ovuşturacaksınız, avuçlarını yalayacaklar. Çünkü Türkiye’nin kaderini, geleceğini dışarısı değil Türkiye belirler. Onlar işte şimdi 'AK Parti, Türkiye tökezliyor' diye düşünüyorlar. Unuttukları bir şey var Recep Tayyip Erdoğan bitti demeden bitmez, Adana, Türkiye, bitti demeden bitmez” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Türkiye krize girsin diye ellerini ovuşturanlar, avuçlarını yalayacak ile ilgili etiketler Adalet Bakanı Abdulhamit Gül