Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli, evli mi?

Ada Masalı Haziran karakterine hayat verecek oyuncu ismi diziyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Güzelliği ile herkesi büyüleyen ve Arıza dizisinde herkesi kendisine hayran bırakan o isim dikkat çekiyor. Peki, Ada Masalı dizisi Haziran kimdir?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Ada Masalı ilk bölümüyle başlıyor. Ada Masalı dizisinde Haziran karakterini canlandıracak güzel oyuncunun Kırlangıç Adası’nda Poyraz ile karşılaşması konu alınıyor.

ADA MASALI HAZİRAN GERÇEK ADI NEDİR?

Ada Masalı dizisinde Haziran karakterine hayat veren oyuncunun adı Ayça Ayşin Turan’dır. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza adlı dizide Halide rolüyle büyük beğeni toplamıştır.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

25 Ekim 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan, Sinop Belediye Konservatuarında da eğitim gördükten sonra İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitime devam etti. Peki, Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli, evli mi?

Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli, evli mi?

Oyunculuk eğitimini ise Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrolarında alan Turan, 2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde “Gülfem” rolüyle ilk kez ekranlarda boy gösterdi. Karagül dizisindeki “Ada” rolüyle ün yapan Turan, 2017 yılında ise “Meryem” adlı dizide ilk başrolünü oynadı.

2018 yılında Netflix’in ilk Türk Orjinal dizisi olan Muhafız: Hakan yani The Protector dizisinde Leyla karakterine hayat veren Turan, 2020 yılında da Zemheri adlı dizide Firuze rolüyle hayranlarının karşısına çıktı.

Ayça Ayşin Turan son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza disinde Halide rolüyle oldukça beğenildi.

Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

AYÇA AYŞİN TURAN’IN OYNADIĞI DİZİLER

2019- Hakan : Muhafız / Netflix Orjinal dizisi : Leyla (İkinci sezon)
2018- Hakan : Muhafız / Netflix Orjinal dizisi : Leyla
2017-2018- Meryem / Meryem Akça (Dizi)
2016- Altınsoylar / Burcu Kaplan (Dizi)
2013-2016- Karagül / Ada (Dizi)
2015- Sevimli Tehlikeli (Film)
2011-2012- Dinle Sevgili (Gülfem) (Dizi)
2007- Hayal ve Gerçek (Dizi)
2007- Affedilmeyen (Dizi)

Ada Masalı Haziran kimdir? Ayça Ayşin Turan kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Ada Masalı Ada Masalı Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.