Ada Masalı hangi adada çekiliyor? Star Tv dizisi Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede, nasıl gidilir?

Ada Masalı hangi adada çekildi? Star Tv dizisi Ada Masalı hangi adada çekiliyor? Star Tv ekranlarının iddialı yaz dizisi Ada Masalı 15 Haziran akşamı görücüye çıkıyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrol oynayacağı Ada Masalı hangi adada çekiliyor? Romantik yaz dizisi olan ve büyük beklentilerin olduğu Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Ada Masalı hangi adada çekildi? Star Tv dizisi Ada Masalı hangi adada çekiliyor?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı ve oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi isimlerin yer aldığı Ada Masalı dizisi 15 Haziran'da Star'da yayın hayatına başlıyor. Peki Ada Masalı hangi adada çekiliyor?

ADA MASALI DİZİSİ HANGİ ADADA ÇEKİLİYOR?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ay Yapım’ın yeni romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’, 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star’da başlıyor.

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi İzmir'in Sığırcık ilçesinde çekiliyor. Ada Masalı izleyicileri dizinin nerede çekildiği konusunda araştırmalarına başladı. Ancak dizide gösterilen Kırlangıç Adası tabelası merak konusu oldu. Peki Kırlangıç Adası nerede? Nasıl gidilir?

Ada Masalı dizisinin çekildiği ada olarak gösterilen Kırlangıç Adası Yunanistan'dadır. Kırlangıç adası Teselya bölgesinde yer alan bir ada, şehir ve belediye olarak kayıtlarda geçmektedir.

ADA MASALI OYUNCULARI

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.

Ada Masalı hangi adada çekiliyor? Star Tv dizisi Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede, nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Star TV ada masalı nerede çekiliyor ada masalı dizisi ada masalı hangi adada çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.