Ada Masalı final mi yaptı? Ada Masalı neden bitti?

Yaz ayının başında başlayan ve hikayesiyle reyting rekorları kıran Ada Masalı dizisi final yaparak hayranlarına veda etti. Yaşananlar sonrasında dizinin yakın takipçileri Ada Masalı final mi yaptı sorusuna yanıt aradı. Peki, Ada Masalı dizisi neden bitti?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı 25. bölüm ile final yaparak izleyenlerinin son kez karşısına çıktı. Yaz aylarının başından bu yana her bölümü ile reyting rekorları kıran sevilen dizi Ada Masalı’nın neden final yaptığı da oldukça merak edildi.

Ada Masalı final mi yaptı?

Ada Masalı dizisi son yayınlanan 25. bölümle 11 Aralık Cumartesi final yaptı.

Ada Masalı final mi yaptı? Ada Masalı neden bitti?

Ada Masalı neden final yaptı?

Daha öncesinde Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı dizisi reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle Cumartesi akşamlarına alınsa da eski başarısını yakalayamadı.

 

Ada Masalı 25. bölüm özeti

Ada Masalı’nın final bölümünde Haziran ile Poyraz’ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır. Haziran ile Poyraz’ın İstanbul’a taşınacakları haberi Kırlangıç Adası’nda hızla yayılırken Sadık ablası Suzan’la başa çıkmanın yolunu bulur.

Hasan’ın babası olduğunu öğrenen Nehir herkesten kendini uzaklaştırırken yıllar sonra babasıyla karşılaşması genç kızın hayatını tamamen değiştirecektir. Selma kızı için endişelenmeye devam ederken Fatih Hasan’la yüzleşir. Alper ve Melisa’nın hayatında ise yepyeni bir dönem başlayacaktır.

Ada Masalı final mi yaptı? Ada Masalı neden bitti? ile ilgili etiketler Ada Masalı final
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.