Ada Masalı Dizisinde Ortaklık Son Buldu! Poyraz’ın Tepkileri Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Dur Be Poyraz

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ve genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncu Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı yen dizi Ada Masalı sevenleri ile Star Tv ekranlarında Salı akşamları saat 20.00'de kavuşuyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryo Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'nun usta kaleminden çıkıyor.

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ve genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncu Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı yen dizi Ada Masalı sevenleri ile Star Tv ekranlarında  Salı akşamları saat 20.00'de kavuşuyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryo Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'nun usta kaleminden çıkıyor.

Sevilen yaz dizisinin oyuncu kadrosunda, Bedia Ener, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Eylül Ersöz, Özge Demirtel yer alıyor. Ayrıca, Cem Anıl Kenar, Rami Narin, Beril Pozam, Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak da yer alan oyuncular arasındadır.

Ada Masalı Dizisinde Ortaklık Son Buldu! Poyraz’ın Tepkileri Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Dur Be Poyraz

Yeni Bölümde Neler Olacak

 

Henüz üç bölümü yayımlanan dizi çoktan beğenileri topladı. Dördüncü bölümü ise adaya bomba düşürecek gibi görünüyor. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin uyumu ve bakışları sevenlerini mest etti.  Dizide Haziran ve Poyraz'ın gelgit aşk hisleri izleyicileri ekrana kilitliyor.

Önümüzdeki bölümün fragmanında ise ikili arasındaki ortaklığın bittiği görülüyor. Haziran'ın adayı terk edeceği ada sakinlerince duyuluyor ve herkes buna karşı çıkmak istiyor. İdil ise bu durumdan oldukça memnun gözüküyor. Herkes Haziran'a çok alıştığından dem vururken Poyraz bunu reddediyor.

Poyraz Haziran'a Gitme Diyebilecek Mi?

 

Yeni bölümde adadan gitmeyi düşünen Haziran'a Poyraz'ın ne tepki vereceği ise merak konusudur. Çünkü Poyraz içindeki hisleri bastırmaya çalışarak kendini Haziran'ın kalmaya devam etmesi için bir sebebi olmadığına inandırmaya çalışıyor. Yeni bölümde Haziran adadan ayrılacak mı ve Poyraz'ın bu ayrılığa tepkisi ne olacak gururunu kırabilecek mi bir merak ve gizem konusu oldu.

Ada Masalı Dizisinde Ortaklık Son Buldu! Poyraz’ın Tepkileri Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Dur Be Poyraz - Resim : 2

Haziran ve Poyraz etrafında olaylar bu şekilde dönerken, Biricik'in kardeşi ailesi tarafından adaya gönderiliyor. Biricik ise bu durum için oldukça mutsuzken Melisa ise Biricik'in kardeşinin gelişine anlam veremeyerek bu durumun peşine düşüyor.

Ada Masalı Dizisinde Ortaklık Son Buldu! Poyraz’ın Tepkileri Seyirciyi Çileden Çıkarttı! Dur Be Poyraz ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.