Acun'un takımı Fortuna Sittard kupadan elendi!

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, kupadan elendi. Hollanda kupasında NEC Nijmegen ile karşılaşan Sittard, normal süresi 1-1 biten maçır uzatmalarında 3-2'lik skorla kupaya veda etti.

Sittard, 60. dakikada Zian Flemming ile 1-0 öne geçti, Nijmegen 64'te Rangelo Janga ile durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Uzatmalarda etkili olan NEC Nijmegen, 97. dakikada Jordy Bruijn (penaltı) ve 102. dakikada da Thomas Beekman ile skoru 3-1 yaptı.

Zian Flemming'ın 103 dakikada attığı gol tur için yeterli olmadı ve Sittard müsabakadan 3-2 mağlup ayrılarak kupadan elendi.

LİGDE 7 MAÇTA 5 GALİBİYET

Bu sezon Hollanda Ligi'ne kötü başlayan Fortuna Sittard, son haftalarda ise ligde fırtına gibi esiyor. Teknik direktör değişikliği sonrası çıkışa geçen ve oynadığı son 7 maçta 5 galibiyet alan Acun Ilıcalı'nın takımı topladığı 19 puanla 17. haftanın sonunda 11. sırada yer alıyor.

 

Acun'un takımı Fortuna Sittard kupadan elendi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı fortuna sittard
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.