Acun Ilıcalı'ya sürpriz Survivor daveti!

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'ndeki turizmciler, Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulunarak Survivor'ın Dalyan'da çekilmesi yönünde çağrıda bulundu.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Öncelikle Acun Medya ailesine başsağlığı dilemek istiyorum hem kendi şahsım, hem de Dalyan'daki turizmciler adına. Yaşanan acı olayın ardından Acun Beyin Dominik'te çekim yapmayacağı haberleri çıktı.

"DOMİNİK'İ ARATMAYACAK"

Biz de Dalyan'ın doğası ile Dominik'i aratmayacak bir yapıya sahip olduğunu bildiğimiz için bundan sonra yapılacak Survivor çekimlerinin bölgemizde yapılmasını yerel yönetim ve turizmci arkadaşlar olarak Acun Bey'den talep ediyoruz. Acun Bey'in Dalyan'ımıza da çok ciddi bir katkısı olacaktır" diye konuştu.

Acun Ilıcalı'ya sürpriz Survivor daveti!

RUSLAR BURADA ÇEKİM YAPTI

Geçen yıl Rus bir yapım şirketinin Survivor formatındaki yarışmanın çekimlerini Kargıcak Koyunda yaptığını hatırlatan Başkan Karaçelik, "4-5 ay süreyle bu çekimler yapıldı. Dünyada izlenen bir yapımdı. Rusların böyle bir çekim için burayı tercih etmesi mekan olarak buranın uygun olduğunu gösteren bir delildir" dedi.

Acun Ilıcalı'ya sürpriz Survivor daveti! ile ilgili etiketler Survivor Dominik dalyan
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.