Acun Ilıcalı'nın yeni forveti Manchester City'den! 36 maçta 35 gol...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Manchester City'den genç oyuncu Liam Delap'ı kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, bu yıl iddialı bir kadro kurup Premier Lig'e çıkmak istiyor. Bu amaç doğrultusunda da yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor.

MANCHESTER CİTY'DEN HULL CİTY'YE

Hull City, Manchester City'nin 20 yaşındaki futbolcusu Liam Delap'ı kiraladı. Premier Lig şampiyonunun U21 takımında forma giyen Liam Delap, 36 maçta 35 gol atıp 9 asist yaparak müthiş bir çıkış yakalamıştı.

Acun Ilıcalı'nın yeni forveti Manchester City'den! 36 maçta 35 gol...

Geçtiğimiz sezonu 15. sırada tamamlayan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak, 58 puan toplamıştı.

Acun Ilıcalı'nın yeni forveti Manchester City'den! 36 maçta 35 gol... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Manchester City Hull City Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.