Acun Ilıcalı'nın son hedefi Abdülkadir Ömür! İşte Hull City'nin Trabzonspor'a teklifi

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür için teklifler gelmeye devam ediyor. Milli futbolcunun son talibi ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City. İngiliz ekibinin Trabzonspor'a yaptığı Abdülkadir Ömür teklifinin detayları belli oldu.

Trabzonspor'da ayrılma talebi sonrası antrenmanlara çıkmayan Abdülkadir Ömür, kadro dışı bırakılmıştı.

24 yaşındaki yıldız için Trabzonspor'a en ciddi teklif Pendikspor'dan gelmesine rağmen Abdülkadir bu kulübe gitmeye sıcak bakmamıştı. Kariyerini yurt dışında sürdürmek isteyen Ömür konusunda Hull City teklifini artırdı ve anlaşma zemini oluştu.

İngiliz ekibinin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın bizzat Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'la görüştüğü belirtildi. Kiralama, zorunlu satın alma ve bonuslar içeren toplamda 6 milyon Euro'luk bir teklif masada.

Abdülkadir Ömür, Hull City ile her konuda anlaşmaya varırken, kısa zamanda bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

(Fanatik)

Acun Ilıcalı'nın son hedefi Abdülkadir Ömür! İşte Hull City'nin Trabzonspor'a teklifi ile ilgili etiketler Hull City Acun Ilıcalı Trabzonspor Abdülkadir Ömür
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.