Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'den son hedefi Ryan Kent

Championship ekiplerinden Hull City'nin yetkilileri, Ryan Kent'i satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak için önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek.

Championship ekiplerinden Hull City'nin yetkilileri, Fenerbahçe'nin İngiliz yıldızı Ryan Kent için İstanbul'a geliyor....

Sezon başında İskoç ekibi Glasgow Rangers'dan Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer edilen Ryan Kent'in menajeri İngiltere'de transfer görüşmeleri yapıyordu. Gelen bilgilere göre Championship ekiplerinden Hull City'inin İngiliz oyuncu için Fenerbahçe ile masaya oturacak.

HULL CITY'NİN PLANI

Hull City'nin Ryan Kent'i satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istediği ifade ediliyor. 27 yaşında ve 1.76 boyunda olan İngiliz sol kanadın piyasa değeri 7 milyon Euro civarında.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Kent 15 maçta 1 gol atarken 1 de asist yaptı. Toplamda 634 dakika süre alarak istediği forma şansına ulaşamadı. Hull City'li yetkililerin 1 hafta içinde İstanbul'da olacağı da gelen haberler arasında. 

(Takvim)

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'den son hedefi Ryan Kent ile ilgili etiketler Fenerbahçe Acun Ilıcalı Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.