Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa Ilıcalı ile 2 yaşındaki torunu Begüm aynı karede

3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden Banu Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Zeynep Ilıcalı ve Melisa Ilıcalı adında dört kız çocuğu bulunan medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından kızlarıyla yaptığı paylaşımla gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı'nın çocuğu Begüm (2) ve Melisa Ilıcalı'nın (9) birlikte yer aldığı kare ise dikkat çekti. Bu kare sosyal medyada olay oldu. İşte Acun Ilıcalı ve kızlarının Londra tatilinden kareleri...

Yaptığı işlerle ve özel hayatıyla magazin gündeminen düşmeyen 53 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 13.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı son paylaşımıyla adından söz etirdi. 4 kızı ve torunuyla Londra tatili sırasında lunaoarkta çekildiği fotoğraf karelerini yayınlayan Acun Ilıcalı'nın bu paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa Ilıcalı ile 2 yaşındaki torunu Begüm aynı karede


Acun medya, Exxen ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, kızları ve torunu ile birlikte tatilden fotoğraf paylaştı. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın da kızının olduğu kareler takipçiler tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa Ilıcalı ile 2 yaşındaki torunu Begüm aynı karede - Resim : 2

PAYLAŞIMLARI OLAY OLDU

Acun Ilıcalı'nın 9 yaşındaki en küçük kızı Melisa Ilıcalı ve 2 yaşındaki torunu Begüm'ün aynı karelerde olduğu fotoğrafı paylaşması dikkat çekti. Yorum yağmuruna tutulan ve aralarında 7 yaş olması konuşulan kızı ve torunu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

 Acun Ilıcalı'nın torunu ile en küçük kızı Melisa arasında sadece 7 yaş var. 

 Acun Ilıcalı'nın torunu ile en küçük kızı Melisa arasında sadece 7 yaş var.

 

ACUN ILICALI'NIN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI

Medya patronu Acun Ilıcalı ilk evliliğini 19 yaşındayken, 1988 yılında Seda Başbuğ ile yaptı. Çift 1993’te boşanma kararı aldı. Çiftin bu evliliklerinden Banu Ilıcalı adında bir kızları dünyaya geldi.

Acun Ilıcalı ilk evliliği noktaladıktan 10 yıl sonra ise 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile nikah masasına oturdu. 2016 yılında Zeynep Yılmaz ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı’nın bu evliliğinden Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı adını verdikleri iki kız çocuğu oldu.

Acun Ilıcalı 2017 yılında Şeyma Subaşı ile Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturdu. Görkemli bir şekilde evlenen çift Melisa Ilıcalı adında bir kız çocukları oldu. 2018 yılında boşanmaya karar veren Acun Ilıcalı şimdilerde ise Çağla Antunkaya ile aşk yaşıyor. Şeyma Subaşı ise Mısırlı sevgilisi Meedo ile bir dargın bir barışık ilişki yaşamaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa Ilıcalı ile 2 yaşındaki torunu Begüm aynı karede - Resim : 4

Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa Ilıcalı ile 2 yaşındaki torunu Begüm aynı karede ile ilgili etiketler Zeynep Ilıcalı Leyla Ilıcalı Banu Ilıcalı Acun Ilıcalı Melisa Ilıcalı Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.