Acun Ilıcalı'nın amcası O Ses Türkiye'yi salladı!

Geçtiğimiz akşam final bölümüyle ekranlara gelen O Ses Türkiye'ye, Acun Ilıcalı'nın amcasının şarkı söylediği anlar damga vurdu.

O Ses Türkiye'de final gecesi üç ayrı SMS oylaması yapıldı. Finale kalan altı yarışmacıdan dördü ilk oylamada, diğer ikisi ise ikinci oylamada elendi. Finale ise Beyazıt Öztürk'ün takımından Umut Kaç ve Murat Boz'un takımından Ferat Üngür kaldı.

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ

 Yarışmayı Diyarbakırlı Ferat Üngür kazanırken Acun Ilıcalı ise final bölümünde izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı. Acun’un sürprizi amcasıydı. Acun Ilıcalı amcası Erol Ilıcalı'nın performansını ekranlara getirdi.

Acun Ilıcalı'nın amcası O Ses Türkiye'yi salladı!

Acun Ilıcalı ''Çok zorladık sonunda Ilıcalı Ailesi'nden de bir ses çıktı. Sevgili amcam Erol Ilıcalı çok da severim kendisini bana çok desteği olmuştu. Erol Ilıcalı bir vakıfla birlikte sahne aldı. İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı 4 ay önce kuruldu. Amcam da orada sahne aldı biz de bunun gururunu yaşadık'' dedi.

Acun Ilıcalı'nın amcası O Ses Türkiye'yi salladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.