Acun Ilıcalı'dan yılbaşı sürprizi! O Ses Türkiye'de performans sergileyecek olan ünlüler belli oldu! Jüri ise değişti!

Uzun süredir yayınlanmayan O Ses Türkiye yarışmasını, her yıl bir klasik haline gelmiş olan yılbaşı programı ile izleyicinin karşısına çıkarmaya hazırlanan Tv8 yönetimi, ünlü isimleri açıkladı.

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın henüz bu denli büyük bir servete erişmeden önce Türk televizyonlarına kattığı yarışma programlarından birisi olan O Ses Türkiye, ilk olarak 2011 yılında izleyicilerin karşısına çıktı. İzleyiciler tarafından oldukça sevile ve seneler boyunca yayında kalan fenomen yarışma programı, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasının ardından yeni jüri üyeleri ile yeni kanalında yayınlanmaya başladı.

Acun Medya tarafından hazırlanan ve seneler boyunca reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran O Ses Türkiye yarışması, bir süredir yayın hayatına devam etmiyor. İzleyiciler tarafından oldukça özlenen yarışma programının tekrar başlayıp başlamayacağı merak edilirken Acun Ilıcalı’dan yeni yıl sürprizi geldi. Yayında olduğu seneler içerisinde ünlü isimlerin katılımları ile gerçekleşen yılbaşı gecesi programının, bu sene de izleyicinin karşına çıkacağı öğrenildi. Program yayında olmamasına rağmen Tv8 yönetiminden böyle bir sürpriz gelmesi, izleyicileri heyecanlandırdı.

O SES TÜRKİYE’ DE HANGİ ÜNLÜLER PERFORMANS SERGİLEYECEK?

Acun Ilıcalı'dan yılbaşı sürprizi! O Ses Türkiye'de performans sergileyecek olan ünlüler belli oldu! Jüri ise değişti!

31 Aralık Cumartesi gecesi yılbaşı özel programı ile izleyicinin karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye yarışmasında performans sergileyecek olan ünlü isimler belli oldu. Yapılan açıklamalara göre kadroya dahil edilen isimler, şu şekilde açıklandı:

  • Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Hazal Subaşı, Kerem Alışık, Talat Bulut, Ebru Şahin, Alina Boz, Onur Buldu, Melis Sezen, Selin Şekerci, Cemre Baysel, Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin

Ünlü isimlerin performans sergileyecekleri yılbaşı gecesinde, Eser- Berfu Yenenler çifti de “Çift Terapisi” isimli oyunlarını sergileyecek.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI JÜRİSİ BELLİ OLDU!

Daha önce yapılan açıklamalarda O Ses Türkiye’nin yılbaşı gecesi programında jüri koltuğuna oturacak olan isimler Ebru Gündeş, Beyaz, Seda Sayan ve Yıldız Tilbe olarak duyurulmuştu. Birsen Altuntaş’ın yeni haberine göre ise Beyaz’ın yerine Murat Boz’un gelmesine karar verildiği ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı'dan yılbaşı sürprizi! O Ses Türkiye'de performans sergileyecek olan ünlüler belli oldu! Jüri ise değişti! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Yılbaşı Gecesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.