Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye büyük şok!

Survivor'ın iddialı yarışmacılarından Turabi'nin geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlıkla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, "Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan Turabi için Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Ilıcalı "Turabi seninle ilgili konuşmamız lazım. Önemli bir konu var. Çok geçmiş olsun. Metin abinin yaptığı araştırma sonucu durumunun tahminimizden daha büyük bir hasar görmüşsün" ifadelerini kullandı.

"SAKATLIĞIN KALICI BİR ŞEKLE DÖNÜŞEBİLİR"

Turabi'nin geçirdiği sakatlığın ciddi olduğunun altını çizen Ilıcalı, "Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir" dedi.

"SENİ ŞUAN ELEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Ilıcalı, Turabi'ye seni şuan elemeyi düşünmüyoruz diyerek "Eleme konuşması yapmıyorum. Ama oynama şansın da yok" diye konuştu. Turabi ise, "Ben oynayacağımı ispatlayabilirim" dedi.

Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye büyük şok! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı suvivor turabi diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.