Acun Ilıcalı'dan romantik kutlama! Ayça Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaştı

52 yaşındaki yapımcı ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 'Survivor 2021' yarışmasının bitmesinin ardından soluğu Çeşme'de aldı. Ilıcalı, sevgilisi Altunkaya'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.

Acun Ilıcalı, çekimleri Dominik'te yapılan 'Survivor 2021' yarışmasının final yaptıktan sonra, sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte Çeşme tatiline çıktı.


Sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya üzerinden kutlayan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşarak altına şu notu düştü:

''Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun.. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin''

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi

Geçtiğimiz aylarda ünlü çift hakkında ayrılık söylentilerinin çıkmasının ardından Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı'ya sarıldığı pozu sosyal medya heasbından paylaşmıştı. Altunkaya, bu fotoğrafla, kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

 

Acun Ilıcalı'dan romantik kutlama! Ayça Çağla Altunkaya ile fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.