Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla'ya jest!

Acun Ilıcalı 19 yaşındaki kızı Leyla'ya aldığı son model araba ile gündeme geldi. Kızıyla İstanbul trafiğine çıkan Acun Ilıcalı, kızına sorduğu soru karşısında aldığı yanıtla şaşırdı.

Tv8 kanalının sahibi olan ve futbol klüpleri satın alan Acun Ilıcalı, yaptığı yatırımlar, projeler ve aşk hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Şeyma Subaşı ile olan ayrılığının ardından Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan ünlü yapımcı, son olarak kızına aldığı son model araba ile gündeme geldi.

ACUN ILICALI PAYLAŞTI! BABA KIZ İSTANBUL TRAFİĞİDNE

Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı evliliklerinden dünyaya gelen 4 kızı ile mutlu bir yaşam sürdürüyor ve kızlarıyla yakından ilgileniyor. Ilıcalı, son olarak Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen 19 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı'ya son model araba aldı. Baba kız birlikte trafiğe çıktı ve Ilıcalı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ilıcalı, kızına "Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sordu. O esnada araç kullana Leyla Ilıcalı'nın "Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil" cevabı Acun'u duygulandırdı.

Acun Ilıcalı'dan kızı Leyla'ya jest! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.