Acun Ilıcalı'dan hileli SMS açıklaması!

Bir vatandaş tarafından 'Survivor' isimli yarışmada geçtiğimiz sezon birinci olan Ogeday Girişken'in SMS oylarında sahtecilik yapıldığı iddia edilmiş ve iddia üzerine, SMS oylarını onaylayan noter Rabia Kaban hakkında soruşturma izni istenmişti. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan 'Survivor' isimli yarışmada geçtiğimiz sezon birinci olan Ogeday Girişken'in SMS oylarında sahtecilik yapıldığı iddia edildi. İddia üzerine, SMS oylarını onaylayan noter Rabia Kaban hakkında soruşturma izni istendi.

Şikayetçi olan S.C isimli vatandaşın ihbarında, yurt içinden ve yurt dışından gelen oyların 15 dakika gibi kısa bir sürede sayılmasının mümkün olmadığı, noterin televizyon ilkeleri gereği belirlenen ismi birinci olarak yazdığı ve böylece evrakta sahtecilik suçu işlediği ileri sürüldü.

Programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

acunkapak-1

"BİZE HİLE YAPTINIZ DİYEN İFTİRACIDIR"

Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Ilıcalı şunları söyledi:

Ne olmuş? Adamın biri sonuçtan memnun olmamış, şikayet etmiş... Yıllardır yetkili kurumlardan gelen oylama sonuçlarını noter tespit ediyor, biz de açıklıyoruz. Noterden daha güvenli bir kurum var mı? Bize hile yaptınız diyen iftiracıdır.

Madem oy adetlerini gösteren sonuçları görmek istiyorlar, onu da hemen paylaşırız. Biz kimsenin hakkını yemeden emeğimizle buralara geldik, isteyen her şeyi inceler, kimse namusumuza dil uzatamaz.

İşte o paylaşım:

acunilicali

Acun Ilıcalı'dan hileli SMS açıklaması! ile ilgili etiketler Survivor 2018 hile acun Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.