Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine yardım

Medya patronu Acun Ilıcalı, AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'in başlattığı yardım kampanyasına destek verdi. Depremden etkilenen bölgelere 100 tır su gönderen Acun Ilıcalı ayrıca 5 milyon liralık eşya sözü de verdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmak için Türkiye tek yürek oldu.

Şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'in deprem bölgeleri için başlattığı destek kampanyasına sanat ve spor camiasından yardımlar gelmeye devam ediyor... Yardımda bulunan isimleri tek tek açıklayan Levent, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın da destekte bulunduğunu duyurdu.

Haluk Levent, tv8'in patronu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı’nın deprem bölgeleri için gönderdiği büyük yardımı Twitter hesabından paylaştı. Levent, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Sevgili @acunilicali bölgeye 100 tır @ahbapsu gönderiyor yarından itibaren.

Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteyner’ların içerisine eşya sözünü verdi.

Teşekkürler
👏👏👏👏👏👏👏''

acun ılıcalı

 

Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine yardım ile ilgili etiketler Haluk Levent Acun Ilıcalı deprem AHBAP Kahramanmaraş Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.